Spirituele familiebeurs

DE GOORN - De Gevende Handen houdt zondag 10 november een spirituele familiebeurs in het Eetcafé 70, De Goorn 70 in De Goorn. Bezoekers vinden hier antwoorden op de meest uiteenlopende vragen en onderwerpen, zoals grip krijgen op een situatie, inzicht krijgen, kansen en vooruitzichten en de haalbaarheid van ambities.

Ontmoet de ervaren deelnemers tijdens een inspirerend gesprek. Met behulp van Lenormand-, engelen- en tarotkaarten leggen, fotolezen (of andere voorwerpen), magnetiseren, massage, lifecoaching, auratekenen of -lezen, wastekenen, helderziende waarnemingen kan helpen antwoorden te vinden op allerlei vragen. Een mogelijkheid voor belangstellenden om kennis te maken met of verdieping te zoeken in het spirituele.Neem een consult of massage, wissel ervaringen uit of koop artikelen, zoals pendelaars, sieraden, beelden, boeken, gezondheid- of edelstenen.

"Onze insteek is om vier keer per jaar beurzen te organiseren in Noord-Holland, met een eigen karakter en in een ongedwongen sfeer. Ditmaal in De Goorn." De beurs is interessant voor jong en oud en open van 12.00 tot 17.00 uur. Entree: 5, euro, kinderen tot 12 jaar gratis en onder volwassen begeleiding. Per consult/massage betaalt u maximaal 12.50 euro voor twintig minuten.

Kijk op www.degevendehanden.org of Facebook.