Circusdirecteur Alex Sijm.
Circusdirecteur Alex Sijm. Foto: Theo Annes

Circus Sijm is een luxe snoepwinkel

Vervolg voorpagina

Show

Tijdens de show wordt het publiek feestelijk ontvangen door de artiesten en het verwarmde tentencomplex wordt sfeervol aangekleed met tientallen kerstbomen en duizenden lampjes. Natuurlijk is de Kerstman aanwezig. Deze tent is verder aangekleed met nostalgische kraampjes, smaakvolle decoraties en een echte kerststal. Aan de buffetten zijn traditionele producten verkrijgbaar zoals popcorn, noga, zuurstokken, suikerspinnen en natuurlijk chocolademelk. De show zelf bestaat uit een groep jonge enthousiaste artiesten met ieder zijn eigen vaardigheden. Van muziek tot dans en van acrobatiek tot humor. Kortom, topvermaak in prachtige sferen.

Het belooft ook dit jaar een wervelend geheel te worden waarbij het publiek geniet van circus in optima forma. Bij Wintercircus Sijm beleeft jong en oud het ware kerstgevoel. ''Top entertainment voor een betaalbare prijs en dicht bij de mensen. Het is mooi dat zoiets nog altijd gewaardeerd wordt'', besluit Sijm.

De circuskassa is op voorstellingsdagen vanaf zestig minuten voor aanvang geopend. Kaarten kosten 20 euro per stuk ongeacht leeftijd (0 en 1 jaar gratis). Wie kaarten koopt via www.circussijm.nl profiteert van 2,50 euro korting. Verder zijn er acties met DEEN Supermarkten en Media Markt. Met deze acties kost een kaartje 15 euro.