Een aanzoek doen? De juiste ring uitkiezen kan bij Juwelier Leguit in Nieuwe Niedorp.
Een aanzoek doen? De juiste ring uitkiezen kan bij Juwelier Leguit in Nieuwe Niedorp. (Foto: aangeleverd)

Juwelier Leguit voor dé grote vraag

NIEUWE NIEDORP - Bij Juwelier Leguit groeit elk jaar de vraag naar aanzoeksringen. Daar krijgen ze dan ook de prachtigste verhalen te horen. Elk aanzoek wordt zorgvuldig bedacht.

Zo stelt de één de grote vraag in een weekendje weg naar Londen waar hij op kerstavond de London Eye om precies 00.00 uur laat stilstaan als ze boven aan de top zijn. En een ander thuis tijdens het avondeten in bijzijn van de kinderen met boerenkool en worst.

Persoonlijk

Juwelier Leguit is ervan overtuigd dat een aanzoeksring uitzoeken iets persoonlijks is en dat wil laten zien en voelen. Wordt het een fijne of wat stevigere ring? De juwelier geeft advies over de materiaalsoorten en wat geschikt is bij de drager. "Zo hebben wij een klant gehad die kwam met een foto van zijn geliefde en die zei: "Zo ziet ze er uit, welke ring past daar bij?" en we vonden de juiste ring", aldus Tilly Leguit.

Deze aanzoeksringen zijn er in vele soorten en maten en voor elk budget. Van zilver met zirconia, tot goud met diamant. Als de juiste maat er niet bij zit, dan kan de goudsmid de ring op maat maken. Soms kan men er zelfs op wachten. Juwelier Leguit besteed veel aandacht aan het inpakken van de ring en denkt mee met de klant. Er zijn verschillende verpakkingen van een roos, die zijn te verwerken in een bos bloemen. Of een klassiek, luxe klapdoosje, die kan openklappen als een persoon door de knieën gaat.

Door de drukte is Juwelier Leguit tijdens de feestdagen extra en langer geopend. Kijk voor de openingstijden op www.juwelierleguit.nl of de advertentie in deze krant.

Juwelier Leguit, Hoefje 9A in Nieuwe Niedorp