Ronde van JCI.
Ronde van JCI. (Foto: aangeleverd)

Fietsen met JCI voor goed doel

ALKMAAR - JCI de Waag en JCI IJmond bundelen hun krachten en organiseren zondag 26 mei 'De ronde van JCI' voor recreatieve fietsers en wielrenfanaten. Deelnemers kunnen kiezen uit twee opstartpunten: de Vuurlinie in Beverwijk en de Golfbaan Sluispolder in Alkmaar.

Deelnemers hebben de keuze uit een route van 40, 80 of 120 kilometer uitgestippeld over verharde fietspaden door het Noord Hollandse landschap. Deelnemers doen onder meer Heemskerk, Beverwijk, Limmen, Heiloo en Alkmaar aan. De route bevat een aantal leuke pauzelocaties.

Cliƫnten

Alle veiligheidsmaatregelen zijn voorzien en de route is helder en duidelijk bewegwijzerd. Deelnemers fietsen niet alleen voor hun plezier, maar steunen met hun deelname ook een regionaal goed doel. Dit jaar zal de opbrengst gaan naar Stichting Fonds Hartewensen (zij zetten zich in om wensen van de cliƫnten van de Hartekamp Groep te vervullen) en naar een initiatief voor het realiseren van een zogenaamde Beweegtuin (geschikt voor alle leeftijden en minder-validen) in de Alkmaarse wijk Huiswaard.

Inschrijven

Via www.rondevanjci.nl kunnen deelnemers zich vooraf inschrijven waardoor er direct gefietst kan worden door middel van het Scan&Go systeem. Inschrijven tijdens de dag zelf is ook mogelijk. Inschrijven als Business Team kan ook.