Cursus mindful mediteren en mindful leven

DE RIJP - Karo's Zorg gaat dinsdagavond 7 mei van start op bredeschool De Pauw in De Rijp met de cursus mindful mediteren en mindful leven. Mindful leven betekent in het hier en nu zijn, bewust van het moment en van datgene dat je al dan niet aan het doen bent.

Hoe je bewuster vanuit het moment kunt gaan leven

Voor veel mensen is dat, in een tijd waarin veel van ons verlangd wordt, lastig, met als gevolg dat wij veel stress ervaren in het dagelijks leven. Deze cursus gaat over hoe je bewuster vanuit het moment kunt gaan leven, waardoor je meer rust en minder stress zult gaan krijgen. Hoe wordt je bewust van je gedachten, hoe breng je meer rust en structuur aan in je leven, maar ook hoe blijf je in het moment. Mindful mediteren zorgt voor innerlijke rust, balans en voor heling van lichaam en geest. De verschillende meditatieoefeningen vinden op een stoel plaats. Ervaring is niet nodig.

De cursusdata zijn dinsdag 7, 14, 21, 28 mei en 4 juni 2019 van 19.30 uur tot 21.30 uur. Voor verdere informatie en/of opgave deelname kunt u terecht via de website www.karoszorg.nl of 0223-522149.