vervolg van de voorpagina

Het debuutalbum 'Preaching Out loud' (2016) werd door de critici zeer goed ontvangen en na een periode van uitputtende tournees keerde het trio terug in de studio voor de opnames van hun tweede album 'Blue', vol met 'groovy-blue' songs , die teruggaan naar de tijd van rokerige jazzclubs in Chicago en New York.

Groovy songs

Sweet Bourbon & The Bourbonnettes is een bluesband met gepassioneerde muzikanten, afkomstig uit diverse muzikale richtingen en met een gezamenlijke voorliefde voor 'the roots'. De band werd nog niet zo lang geleden opgericht, in 2014 en heeft een unieke sound met invloeden uit de rock, funk, soul en pop. Ontdek de originele mix van eigen werk en 'good ol' classics'. It's as Sweet as Bourbon.

Kunstnest

Naast muziek is er in Kunstnest werk te zien van de schilders Peter en Lia van Langen, samen bekend onder de naam VanLangenart. Daar waar Peter graag werkt met olieverf, kiest Lia voor Acryl en Pastel. Naast exposities zijn beiden ook te vinden op kunstmarkten. De schilderijen zijn figuratief en springen eruit met hun kleuren en vrolijkheid. Voor een indruk van hun werk: www.vanlangenart.simplesite.com

Gratis toegang

De toegang van Jazz & Blues is natuurlijk gratis. Meer informatie over Jazz & Blues in de Hout, zie www.cultuurparkdehout.nl en op de Facebookpagina. Deze middag wordt dit jaar tot stand gebracht door Stichting Cultuurpark De Hout in samenwerking met Stichting Alkmaar Blues Express.