Dagje uit

REGIO - Als je zin hebt om iets leuks te doen denk je aan 'Dagje uit in de regio'. De bijlage propvol uitjes bij jou in de regio wordt vandaag verspreid met deze krant. Bewaar de krant goed, want dan mis je geen evenement in jouw buurt. Tegelijkertijd lanceert Rodi Media vandaag www.dagjeuitinderegio.nl. Eén website waar je alle uitjes uit de hele regio vindt. Dat is goed nieuws voor iedereen die wakker wordt met het idee: we gaan iets leuks doen vandaag!

Repair Café

ZUIDOOSTBEEMSTER - In Buurthuis Zuidoostbeemster wordt dinsdag 21 mei van 9.30 uur tot 11.30 uur alweer de laatste 'Repair Café' van dit seizoen gehouden.

Bezoekers kunnen huishoudelijke apparaten met mankementen meenemen voor reparatie, variërend van naaimachines tot koffiezetapparaten enz. Maar heeft u een stoel waar een poot van los zit, dan kunnen de vrijwilligers deze ook repareren. Behalve dat uw spulletjes ter reparatie kunnen worden aangeboden is het ook een gezellige ochtend.

Onder het genot van een gratis kopje koffie praat u bij met buurtgenoten. Adres: Middenpad 2, Zuidoostbeemster Kijk voor meer informatie op de website: www.buurthuiszuidoostbeemster.nl. Ook halte van de (buurt)bus.