Blije vrijwilligers van Stichting Michael Wings
Blije vrijwilligers van Stichting Michael Wings (Foto: aangeleverd )

Stichting Michael Wings 'Club van de Week'

10.000 euro van VriendenLoterij

Het was 24 juni groot feest voor Stichting Michael Wings uit Alkmaar. De stichting werd benoemd tot 'Club van de Week' door de VriendenLoterij en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro.

Stichting Michael Wings zet zich in om kinderafdelingen van ziekenhuizen te voorzien van gratis 'internet aan bed', zodat alle opgenomen kinderen contact kunnen hebben met de buitenwereld. Dankzij de extra bijdrage kan de stichting 'Project Goes' realiseren en wordt de kinderafdeling van het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis in Goes voorzien van gratis wifi, Michael-Wings laptops en medisch hygiƫnische toetsenborden.

Enthousiast

John Kenniphaas van de Stichting vertelt enthousiast: "Toen ik hoorde over de Club van de Week van de VriendenLoterij heb ik ons direct met dit project opgegeven en dat heeft goed uitgepakt!"

Steuntje in de rug

Club van de Week is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Dat kan zijn verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, muziekinstrumenten etc.

Aanmelden

De komende acht maanden wordt wekelijks een aangesloten club, vereniging of stichting verrast met de titel 'Club van de Week' en met een eenmalige bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij om dit project te realiseren. Clubs kunnen zich nog het hele jaar aanmelden met een mooi project via www.vriendenloterij.nl/clubs.