Ekaterina Levental
Ekaterina Levental (Foto: aangeleverd)

Ekaterina Levental in De Groene Zwaan

DE RIJP - Ekaterina Levental speelt op 12 oktober de muziektheatervoorstelling De Grens in De Groene Zwaan, De Rijp. De mezzosopraan, harpiste en gepassioneerd vertelster, ontroerd opnieuw.

Muziektheatervoorstelling De Grens is gebaseerd op dagboekfragmenten van Ekaterina, uit de periode waarin ze als zestienjarige vluchteling aankwam in Nederland. In een indrukwekkende one-woman-show vertelt ze over haar zoektocht naar een nieuwe identiteit in diverse opvangkampen.

We zien Nederland door de ogen van een buitenstaander, met veel humor en begrip. Ekaterina laat op ontroerende en confronterende wijze zien hoe het leven is in een niemandsland, als enkel de hoop nog rest.

De Grens is het vervolg op de succesvolle voorstelling De Weg over haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie. De Grens begint waar De Weg eindigt. De voorstellingen kunnen ook heel goed los van elkaar bekeken worden. Ekaterina vertelt, speelt, zingt en begeleidt zichzelf op de harp. De Grens vertelt je een waargebeurd en hoopvol verhaal, opgetekend aan de rand van Nederland, met humor en muziek.Aanvang 21.00 uur. Zaal open 20.15 uur. Entree 12,50 euro. Info:www.degroenezwaan.nl.

Afbeelding