Afbeelding
De wereldbol over tijdens de musicaldag. (Foto: aangeleverd)

Herfstvakantie musicaldag door Artiance

ALKMAAR - Dit najaar kunnen kinderen van zeven tot twaalf jaar weer meedoen met een spetterende musicaldag. Voor € 16,- heb jij een superleuke dag! Om 15.30 uur laat je aan de familie zien wat je deze dag hebt gedaan en komen jullie helemaal in musicalsfeer.

Hou jij van musical of wil je weten wat musical is? Doe dan mee met deze workshop! We gaan op reis met het boek De Gele Ballon van Charlotte Dematons. De mooie prenten van boten op een woeste zee, indianen in het oerwoud en ijsschotsen op de Noordpool zetten we om in liedjes, dansen en toneelstukjes.

Knutselen

We bootsen de geluiden van een drukke stad na. Op deze dag gaan we ook iets knutselen dat we kunnen gebruiken tijdens de presentatie. De musicaldag wordt namelijk om 15:30 uur afgesloten met een presentatie voor publiek!

Workshop

De workshop wordt gegeven door musicaldocenten Bertine Verbeek en Marlies van Winkel, je kunt kiezen uit één van de volgende locaties. Zondag 20 oktober in De Daalder, Johanna Naberstraat 77. Maandag 21 oktober in Artiance, Canadaplein 3 in Alkmaar. De workshops worden gehouden van 10.00 tot 16.00 uur. Aanmelden op: www.artiance.nl/cursus/vakantie-musicaldag/

Zie www.artiance.nl