KoggeKlassiek brengt twee opera's

REGIO - Afgunst, moord en machtsstrijd vormen de ingrediënten hebben de opera's Nabucco en Macbeth van Giuseppe Verdi. Koorwerken uit de beide opera's worden op zaterdag 9 en zondagmiddag 10 november door KoggeKlassiek ten gehore gebracht in Obdam en Oosterblokker.

In de voorbereidingen op dit concert beleefden het koor, de pianist Hans van Beelen en de dirigent Meeuwis Rebel een goed lopende zaterdag repetitie op 5 oktober in onze vaste repetitieruimte in de Groene toren in Avenhorn. Dit samen met sopraan Violetta Lazin en bariton Wiebe-Pier Cnossen die met hun prachtige stemmen de duetten en aria's zingen.

Sint Victorkerk

Zaterdag vindt de voorstelling plaats in de Sint Victorkerk in Obdam, aanvang 20.00 uur. Op zondagmiddag 10 november in Cultureel Centrum Pancratius in Oosterblokker, aanvang 15.00 uur.

Kaarten

In Obdam zijn de kaarten á € 17.50 verkrijgbaar bij kapsalon Immink Dorpstraat 98. Voor beide concerten zijn de toegangskaarten te bestellen via secr-kk@outlook.com of via telefoonnummer 06-22006147. www.koggeklassiek.nl.