De finalisten van de NHN Business Awards
De finalisten van de NHN Business Awards (Foto: aangeleverd)

PERSBERICHT: Finalisten van de NHN Business Awards 2019

Beemster bedrijf bij finalisten NHN Business Awards 2019

BEEMSTER - Tijdens de Inspiratiedag Energie & Duurzaamheid 2019 op 17 oktober in de Meent Bauerfeind in Alkmaar werden de twaalf finalisten van de NHN Business Awards 2019 bekend gemaakt. Er waren dit jaar maar liefst 120 inschrijvingen van bedrijven uit alle hoeken van de hele regio. Toch gaan er ieder jaar maar 12 finalisten door naar de finale, en één daarvan, voor de thema Award Duurzaamheid en Energie, is Maru Systems, experts in duurzame energieoplossingen en besturingstechniek, uit de Zuidoostbeemster.

Finale op 22 november

Maru Systems is in 2007 gestart als installatiebedrijf. Maru Systems is een innovatief en dynamisch bedrijf uit de Zuidoostbeemster (Noord-Holland) dat is gespecialiseerd in energiebesparing en energietechniek. De kern van de bedrijfsfilosofie van Maru Systems is functionele duurzaamheid.

Energiebesparend

Deze focus heeft afgelopen jaren geleid tot de groei van het bedrijf en de ontwikkeling van enkele duurzame, innovatieve producten met als doel duurzame energieoplossingen voor zowel de consument als bedrijven. Een onderneming die zich onderscheidt door innovatie en flexibiliteit.

Tijdens de bekendmaking van de finalisten bleken twee finalisten niet aanwezig te zijn. Aanwezigheid was een vereiste om in de finale te mogen plaatsnemen.

Jury

De jury is daarom afgelopen vrijdag de hele dag in beraad geweest en deze twee niet-aanwezige finalisten zijn gediskwalificeerd. Een lastige opgave weer voor de jury, om in de categorie MKB Midden en MKB Klein een nieuwe finalist aan te wijzen. De bedrijven zaten zeer dicht op elkaar en in een heuse nek-aan-nek race zijn nu definitief de volgende finalisten gekozen:

Pitch

Op dinsdag 5 en 12 november bezoekt de voltallige jury de finalisten. Op vrijdag 22 november volgt een pitch-training door Michael van Leijen van Het Ambitiehuis en op donderdag 28 november is er de spannende finaleavond in de Cultuurkoepel.

Tickets

Binnenkort gaan de avondtickets in de verkoop. Meer informatie is te vinden op www.nhn-businessawards.nl.