Marcel Kapteijn en Boelo Klat: goede klik
Marcel Kapteijn en Boelo Klat: goede klik (Foto: aangeleverd)

Marcel Kapteijn en Boelo Klat

MIDDENBEEMSTER - De Purmerendse zanger Marcel Kapteijn neemt de Groninger pianist Boelo Klat mee naar de Beemster Keyser. Op zondagmiddag 24 november geven Crooner Kapteijn en Klat daar een akoestisch optreden met een mix van intieme liedjes, jazz en rauwe blues.

Marcel Kapteijn verwierf wereldfaam met het nummer 'You' van de band Ten Sharp. Tegenwoordig maakt hij furore met zijn band Marcel Kapteijn & the Raindogs. De Groningse componist / pianist Boelo Klat begon op zesjarige leeftijd met pianospelen. Na zijn studie Klassiek en Jazz aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen legde hij zich toe op het componeren en het uitvoeren van eigen composities. Door een toevallige ontmoeting bij Omrop Fryslan vonden deze topmuzikanten elkaar. De klik was zo goed dat ze besloten iets te ondernemen. Zo werd het album 'Magnolia' geboren, een album met elf prachtige nummers waarbij intieme luisterliedjes en bluesy songs elkaar afwisselen.

Beleef mee

Beleef het mee op zondag 24 november in de Beemster Keyser, aanvang 15:30, prijs € 12,50. Reserveren via: info@wiewatwaarop49.nl of 06 54 66 70 49.