Afbeelding
(Foto:aangeleverd)

Leuke Wintermarkt bij Odion

PURMEREND - Op vrijdagmiddag 15 november organiseert dagactiviteitencentrum (DAC) De Steiger en De Noordster van Odion in Purmerend weer de Wintermarkt. De markt is vanwege de gezelligheid en de prachtige en ambachtelijke producten al jaren een begrip in de regio.

Op de markt staan allerlei handgemaakte producten van De Steiger en De Noordster, maar ook van DAC De Boerderij uit Middenbeemster. Keramiek, houtproducten, kaarten, kunst, vogelvoerproducten, kaarsen, textiel; er is voor ieder wat wils. Er zijn ook huisgemaakte taarten en koekjes verkrijgbaar en voor koffie of lunch kan men terecht bij het naastgelegen eetcafé De Andere Oever van Odion.

Adressen: Oeverlanden 124 en Landsmeerstraat 3 te Purmerend. De entree is gratis, maar houd er rekening mee dat je niet kunt pinnen. Van 13.00 tot 15.00 uur.

Bij DAC De Steiger, De Noordster en De Boerderij werken mensen met een verstandelijke beperking. De producten op de Odion Wintermarkt worden voor 80% door de cliënten zelf gemaakt. Zo heb je altijd een uniek en eerlijk product in handen.