Rock in de kerk van Schermerhorn
Rock in de kerk van Schermerhorn (Foto:Jeroen Otto Fotografie)

Rocken in Schermerhorn

SCHERMERHORN - Als het in Paradiso kan, waarom dan niet in de Grote Kerk Schermerhorn? 20 december brengt Rock In De Kerk met Engelstalige hits de rocksfeer weer naar Schermerhorn.

Vorige jaar waren ze er ook en het werd een groot en vrolijk feest. Een ultieme belevenis onder dat hoge gewelf. Rockmuziek gaat vaak gepaard veel kabaal. Daarom is het belangrijk dat het muzikaal mooi blijft klinken. Rock in de Kerk bouwt de show rustig op en brengt voor ieder wat wils: van ingehouden ballades tot bombastische spektakelnummers. Het repertoire is breed en gevarieerd. Doordat er ook verzoeknummers mogelijk zijn worden nieuwe nummers gekozen, waarvoor andere plaats moeten maken. Zo overleven de grootste parels. Een paar namen waar de band aan werkt: The Ventures, The Moody Blues, Cream en Dire Straits.

Rock in de Kerk bestaat uit: Niels van der Gulik, zang: Jos Kolenberg, gitaar: Erik Bogers, toetsen: Hein Naegelmake, bas en Richard Heijerman, drums. Aanvang is 20.15 uur, kaarten kosten 17,50 euro per stuk via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/ridkschermerh19.

Afbeelding
Afbeelding