Afbeelding
(Foto: )

Kerst in Beemsterkerk

BEEMSTER - De Beemsterkerk is al volop in kerststemming. Er staan komende week, en zelfs tot na nieuwjaar, nog veel mooie momenten op stapel in zowel de Keyserkerk en de Keyserin in Middenbeemster als de Z-INN Kapel in Zuidoostbeemster.

Een greep uit het programma: op 22 december vindt In De Keyser om 16.00 uur het Oberufer kerstspel plaats, een ontroerend mooi kerstmoment waarbij de spelers van Breidablick het Middeleeuwse Kerstspel geheel op rijm uitvoeren, met veel mooie muziek.

Het Beemster Kinderkoor komt twee keer langs met het Kinderkerstfeest Hoor wie klopt daar...! Het verhaal van kerst als kleine musical. En op zondag 24 december kan men terecht in De Keyser voor de kerstnacht Een Kribbekind. De kerk is open vanaf 21.15 uur. In de donkere kerk komt het licht van kaarsen, woorden en muziek van het NH Selectiekoor, van Gert-Jan Mostert, orgel en van de dames van No Strings Attached.

Ook is er de Kerst-Inn op 27 december van 12.00 tot 15.00 uur. Samen kerstfeest vieren voor allen die het gezellig vinden. De kerke zorgt voor de basics aan eten en drinken. Neem zo mogelijk iets lekkers mee om te delen. Het volledige programma staat op www.beemsterkerk.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding