Geniet van volop voordeel met de AlkmaarPas

ALKMAAR - Ieder jaar op 30 juli is het 'de dag van de vriendschap'. Maar waarom niet elke dag? Inspiratie nodig voor een leuke dag met je vriend(in)? Lees in dit blog wat jullie kunnen doen. Deze tips zijn voordeliger met de AlkmaarPas!

Deze tips zijn voordeliger met de AlkmaarPas!

Koop een AlkmaarPas via de webshop of bij VVV Alkmaar, Primera of bibliotheken. Verras je vriend(in) met een mooie bos bloemen! Met de AlkmaarPas krijg je het hele jaar door 10% korting bij Bloemenwinkel 't Singeltje, Bloembinderij De Mare en bij Bloembinderij Gebroeders Jong. Wie wordt er nou niet blij van een mooie bos bloemen?

Hebben jullie dezelfde filmsmaak? Geniet samen van een avontuurlijke, romantische, grappige of spannende film op groot scherm. Op de AlkmaarPas staat een voucher waarmee je één keer gratis naar de film kunt! Let wel op: Deze actie is geldig t/m eind september 2019 en niet geldig in schoolvakanties, op feestdagen en speciale avonden.

Heb je wel eens een bezoek gebracht aan de Museummolen in De Schermer? Een uniek staaltje watermanagement uit de Gouden Eeuw. De Museummolen is één van de molens die overgebleven is en je kunt hem van onder tot boven bezichtigen. Je ziet hoe de molen werkt en hoe mensen vroeger in de molen woonden. Met je AlkmaarPas krijg je 25% korting op de entree.

Neem samen een verfrissende duik bij zwembad De Hoornse Vaart. Met je AlkmaarPas krijg je het hele jaar door 10% korting op een entreekaartje. Perfect met het warme weer.

Alkmaar is ook super leuk vanaf het water! Vaar zelf met een bootje of supboard. Met je AlkmaarPas krijg je korting bij o.a. de Alkmaarse Bootjesverhuur, De Kraak, De Grouw, GreenJoy Alkmaar en El Kombi Sup.

Blijven jullie liever binnen, maar willen jullie wel iets sportiefs doen? Bij Lucky Strike Bowling kun je gezellig bowlen. Op vertoon van je AlkmaarPas krijg je € 5,- korting op een uur bowlen. Wie gooit de meeste strikes?

Gek op lekker eten? Maak dan samen een maaltijd met de maaltijdbox van Willem&Drees. De online winkel van Willem&Drees is gevuld met verrukkelijk vers van Nederlandse biologische boeren. Je krijgt € 10,- korting met je AlkmaarPas.

Zin om lekker bij te kletsen? Spreek af bij Anne&Max en geniet van gezonde producten, elke dag vers gemaakt! Extra fijn: Met je AlkmaarPas kost een kleine koffie en gebak naar keuze maar € 5,-! Hmmm, dat is genieten.

Zijn jullie een topteam wat betreft samen winkelen? Met je AlkmaarPas krijg je bij verschillende winkels korting.

Kijk voor het hele aanbod op www.alkmaarpas.nl