E-book voor scheidende ouders

ALKMAAR - Dat scheiden impact heeft op kinderen, dat is bekend. Dat die impact nog steeds van invloed is op volwassen levens, daarover is minder bekend. Op 26 mei - De dag van het gescheiden kind - heeft de organisatie van het programma 'De kinderen scheiden mee' het e-book 'Wij, de kinderen, scheiden mee' uitgebracht.

Aan het e-book heeft Vanessa Wenners-Lo-A-Njoe (De kinderen scheiden mee coach en stafpedagoog) van GGD Hollands meegewerkt.

Die impact nog steeds van invloed is op volwassen levens

Dat scheiden impact heeft op kinderen, dat is bekend. Dat die impact nog steeds van invloed is op volwassen levens, daarover is minder bekend. Iris Gündel interviewde voor haar boek 'Schei eens uit' volwassenen over de scheiding van hun ouders.

Anders?

Hoe blikken zij daar nu op terug? Wat hadden ze graag anders gewild? Of nodig gehad? Een boek vol herkenning en met praktische tips. En een must read voor ouders die gaan scheiden. Het e-book 'Wij, de kinderen. Scheiden mee' is speciaal ontwikkeld voor gescheiden ouders, om te kijken door de ogen van het kind. Vanuit GGD Hollands Noorden heeft De kinderen scheiden mee coach en stafpedagoog Vanessa Wenners-Lo-A-Njoe meegewerkt aan het boek.

Ouders en professionals kunnen het e-book 'Wij, de kinderen, scheiden mee' kosteloos aanvragen via de website www.dekinderenscheidenmee.nl/e-book.