Bookstoreday bij Van der Meulen's boekhandel.
Bookstoreday bij Van der Meulen's boekhandel. (Foto: aangeleverd)

Bookstore Day bij Van der Meulen's boekhandel

ALKMAAR - Van der Meulen's boekhandel doet zaterdag 25 mei ook mee aan de derde Independent Bookstore Day in Nederland. Deze dag wordt gevierd met speciale uitgaven in gelimiteerde oplagen, prachtige optredens van schrijvers en dichters en bijzondere activiteiten. Bijna tweehonderd boekhandels, verspreid over het hele land, doen mee aan Bookstore Day.

Van der Meulen's boekhandel is deze dag tot 23.00 geopend omdat dit samenvalt met Shoppingnight. De winkel heeft een aantal leuke acties en activiteiten. Er zijn ook talloze speciale uitgaven die alleen op deze dag te koop zijn.

Exclusieve publicaties

Het gaat om zeventig exclusieve publicaties, gesigneerde exemplaren en scherp in prijs verlaagde boeken, van onder anderen Brett Easton Ellis (speciaal vooruit op deze dag te krijgen), A.F.Th. van der Heijden (een exclusieve uitgave), Levi Weemoedt Esther Verhoef en Ottolenghi (gesigneerd), Maarten Biesheuvels Verhalen uit het gekkenhuis (luxe editie) Neerlands Hoop in Bange Dagen (zeer scherp in prijs verlaagd). Deze boeken en aanbiedingen zijn alleen op Bookstore Day te koop.

Kijk voor alle acties en activiteiten op www.libris.nl/vandermeulen.

.