De namen van links naar rechts zijn Leanne, Julio, Richard en Mila.
De namen van links naar rechts zijn Leanne, Julio, Richard en Mila. (Foto: aangeleverd)

Kerstdiner? Kippie in De Mare!

ALKMAAR - Kippie heeft erg veel te bieden tijdens de feestdagen. Laat kerst en oud & nieuw niet voorbij gaan zonder onze lekkere producten! De beroemde kalkoenen van Kippie zijn voorgegaard en gevuld met heerlijk gekruid kipgehakt. Onze eigen specialiteit. Ook de andere kerstproducten zijn allen voor je voorgegaard. Geen stress dus tijdens de kerstdagen. Puur gemak!

Geen stress dus tijdens de kerstdagen. Puur gemak!

Onze Kippiepannen zijn inmiddels een begrip geworden. Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar dit gemaksproduct die met een verjaardag of tijdens de feestdagen op tafel staat. Er zijn vele varianten van de Kippiepan. Bekijk gerust ons hele assortiment. Ga jij voor een complete maaltijdpan of liever voor een pan gevuld met verschillende(kip)hapjes? Kies jouw favoriet uit en bestel deze online of kom gezellig langs in onze winkel.

Je vindt Kippie Alkmaar in het winkelcentrum De Mare. Tussen de vele winkels vind je onze Grill- en Maaltijdenwinkel tegenover de Albert Heijn. Heb jij de heerlijke producten al eens geproefd? Iedere dag ligt de toonbank vol met verse maaltijden, gegrilde producten en vers belegde broodjes. Kom gezellig eens langs bij de winkel en bekijk het gehele Kippie assortiment op www.kippie.nl. Wij verwelkomen u graag in Winkelcentrum De Mare op het Europaplein 92 in Alkmaar. Tel : 072 - 562 36 28 mail: alkmaar@kippie.nl.

Maandag 23 december is de winkel geopend tot 20:00 uur, dinsdag 24 december zijn ze geopend tot 17:00 uur. Eerste en Tweede Kerstdag zijn zij gesloten, maar dinsdag 31 december geopend tot 16:00 uur.