Nederland lees duurzaam.
Nederland lees duurzaam. (Foto: aangeleverd)

Nederland Leest Duurzaamheid

ALKMAAR - In tijden van klimaatverandering en grootschalige milieuvervuiling beseffen we allemaal dat het duurzamer moet. Wat kunnen wij zelf doen om een gezonde leefwereld te behouden voor de toekomst? Daarover praten we met elkaar, in november, in de grootste leesclub: Nederland Leest. In de meest duurzame ontmoetingsplek: in de bibliotheek. De bibliotheek is het hart van de campagne en een ideale plek om samen te komen, te lezen en aan de slag te gaan met Duurzaamheid. Er zijn deze maand veel activiteiten over duurzaamheid. Kom naar de bibliotheek, bezoek een activiteit en je krijgt het boek Winterbloei van Jan Wolkers cadeau (zolang de voorraad strekt).

Nederland Leest 1 tot en met 30 november

Iedereen die in de maand november Vriend van de bibliotheek wordt of voor minimaal een Jaar een Luxeabonnement afsluit. Krijgt de unieke Bibliotheek-Dopper cadeau. Een passend cadeau bij het thema van dit jaar. Ben je al Vriend van de bibliotheek dan staat de Dopper in november ook voor je klaar in de bibliotheek. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekkennemerwaard.nl.

Reserveren

Reserveren kan via de activiteitenagenda op onze website of bij de Klantenservice, tijdens openingstijden. Betaling alleen per pin.

Kijk voor een compleet en actueel overzicht van data en locaties in de activiteitenagenda op www.bibliotheekkennemerwaard.nl