Annemieke van Velthuizen
Annemieke van Velthuizen (Foto: aangeleverd)

Eerst afslanken dan slank blijven

ALKMAAR - "Zoals zoveel mensen ben ik al sinds mijn puberteit bezig met mijn gewicht. Dan weer zoveel kilo erbij dan weer zoveel kilo eraf. Van alles heb ik al geprobeerd maar niets was blijvend. Tot ik per toeval bij de afslankstudio Easyslim.nu kwam. Het lukte mij om vrij eenvoudig van de overtollige kilo's af te komen, omdat ik het zo wil houden, ga ik 1x per maand op onderhoud", aldus een tevreden klant van de Easyslim.nu formule. Sinds 1 oktober 2017 is Annemieke van Velthuizen actief in Alkmaar.

Wat is Easyslim.nu

"Wij zijn een landelijke franchiseorganisatie en werken met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie", vertelt Annemieke enthousiast. De ultrasound techniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd worden, met elektrostimulatie, de spieren getraind. Dit gebeurt terwijl de klant ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt. Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is geheel pijnloos en veilig. Daarnaast hebben wij een eigen maaltijd mix Easique® die is afgestemd op onze behandelingen, een eigen kookboek en geven wij voedingstips die een gezond eetpatroon bevorderen. We kijken echt wat bij iemand past zodat de klant het eenvoudig kan toepassen in zijn leven. De studio in Alkmaar ligt aan de Prof. van der Waalsstraat 1. Ze is goed bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid.

Behandeling is pijnloos en veilig

Uniek

Het is het totale aanbod dat deze methode zo uniek maakt en je de kans geeft je leven ten positieve te veranderen. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van je uiteindelijke afslankdoel. Bij ons komen mannen en vrouwen van 18 tot 85 jaar.

Proefbehandeling

Zien wat wij voor u kunnen betekenen? Meld u aan voor een intake en proefbehandeling! Actie €49,00 (normaal €89,00). Geldig tot 30 november 2019.

Afspraak maken

Maak snel een afspraak: 06-51431736 of online www.easyslim.nu.