Bijeenkomst uitgezaaide kanker

ALKMAAR - Voor mensen met een uitgezaaide vorm van kanker organiseert 't Praethuys jaarlijks een aantal bijeenkomsten. De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdagavond 12 november.

Misschien heb je vragen en wil je daarover in gesprek met anderen. Dat is begrijpelijk en dat kan. Gewoon een keer binnenlopen bij 't Praethuys kan ook altijd.

Tegenslagen

Vragen over wel of geen behandeling bijvoorbeeld, over omgaan met tegenslagen, maar ook over het hier en nu. Waar haal je kracht uit? Hoe blijf je zo goed mogelijk op de been?

Ondersteuning

Gesprekken met lotgenoten zijn ondersteunend en helpen bij het ziekteproces. Word je geconfronteerd met uitzaaiingen en wil je daarover spreken met medepatiƫnten? Je bent van harte welkom.

Meer weten

Wil je meer informatie? Je kunt altijd binnenlopen bij 't Praethuys tijdens de openingsuren: maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 16.30 uur.

Wanneer

Dinsdag 12 november, van 19.30 tot 21.00 uur is dus de volgende bijeenkomst. Voor mensen met uitzaaiingen. Bijdrage is niet verplicht. Aanmelding: niet verplicht; info@praethuys.nl of 072 511 36 44.

Activiteiten

Voor meer informatie over de activiteiten van 't Praethuys, zie: www.praethuys.nl/activiteiten.