Afscheid KoekenBier concert met The Sting

ALKMAAR - Sluiting Grand Café KoekenBier gaat niet zomaar. Zondag 10 november vanaf 17.00 wordt een 'Afscheid van KoekenBier concert' gegeven door The Sting. 1 december sluit het bekende Grand Café de deuren. Het wordt het laatste concert in het zo befaamde en landelijk bekende KoekenBier en daarna is het over en uit.

Samen nog één keer vlammen bij KoekenBier

Grand Café KoekenBier is een icoon en bestaat sinds 1941. De befaamde Noorse buffetten, de zondagse muziekconcerten, de vergaderingen van bedrijven, de familiefeesten en de bijzondere verhalen van de bezoekers zijn straks verleden tijd. En dat geldt ook voor de vele reünies van Alkmaarse scholen die er werden georganiseerd. The Sting heeft op meerdere daarvan opgetreden.

Reünie en afscheid

Het 'afscheid van KoekenBier concert' wordt een afscheid en reünie tegelijkertijd. Back to the Sixties en Seventies, terug naar de tijd van weleer en terug naar al die mooie herinneringen. Met nummers als Those were the Days, Walking Back to Happiness en Don't look Back neemt The Sting samen met het publiek afscheid van KoekenBier. Dus Alkmaar, kom naar het afscheidsconcert en neem vriend, kind, vader en buurvrouw mee. Neem foto's en video voor die mooie laatste herinneringen en swing en zing mee. Het dak van Grand Café KoekenBier gaat er dan definitief af. Aanvang om 17.00 uur, entree is gratis.