Reggae in Podium Victorie

ALKMAAR – Er staat veel reggae op het programma van Victorie de komende maanden. Met onder andere The Wailers en Beres Hammond komt de top van dit genre naar Alkmaar.

Zo is er 24 mei De Danshal. Tijdens deze clubnacht worden de lekkerste dancehall, soca, reggae & moombahton tunes gedraaid. Beres Hammond treedt 7 juni op. Hammond is actief sinds de jaren '70, maar zijn doorbraak kwam in de jaren '90 met hits als 'Tempted To Touch', 'Is This A Sign' en 'Respect To You Baby'. Ondanks dat hij de pensioenleeftijd al nadert zit er nog steeds zo veel, al dan niet meer passie en energie in zijn muziek.

The Wailers

19 juli staan The Wailers op het programma. De legendarische band achter Bob Marley is verantwoordelijk voor nummers als 'Stir It Up', 'Get Up, Stand Up' en 'Trenchtown Rock' en verkocht met Marley wereldwijd meer dan 250 miljoen albums. De band ontstond in 1969 toen Bob Marley, Bunny Wailer en Peter Tosh samen met de Barret Brothers Carly een band begonnen. Geïnspireerd door Rastafari en voorzien van bakken aan zonnige energie maakte de band de reggae-klassiekers zoals miljoenen fans ze nu kennen.

Voor meer inforamtie en tickets: podiumvictorie.nl.