Reünie manege Kamperhoef

TUITJENHORN - Van de zomer van 1969 tot het jaar 2000 hebben Gerrit en Diet Verhoef de manege langs de Hondsbossche Zeeweering bestierd. Vele ruiters en Amazones uit de verre omtrek kwamen lessen volgen van de heer Rozing, Arie Zwagerman, Nel Modder en Mieke Wittebrood en andere instructeurs. In de boerderij verschenen appartementjes en op het erf enkele caravans. Zo vonden er in die 30 jaar best veel mensen uit de buurt onderdak of een plekje om te wonen. Nu is het tijd voor een reünie voor al die vaste bezoekers, deze vindt plaats op zondagmiddag 3 november van 15.00 tot 20.00 uur in dorpshuis AHOJ in Tuitjenhorn in de grote zaal.

3 november in Dorpshuis AHOJ Tuitjenhorn

Ron Verhoef van Ahoj vertelt: ,,Omdat de manege op een erg mooie plek in de polder stond en ook nog eens vlak bij het strand en de duinen kwamen er veel ruiters voor een buitenrit. In de zomer, als alle campings in Groet, Schoorl en Petten vol stonden, stuurde men de toeristen die geen plekje meer konden krijgen naar Gerrit en Diet. In het barretje (kantine) was het dan een gezellige drukte met bewoners, familie, campinggasten en ruiters. Vele gasten van allerlei pluimage zijn de revue gepasseerd in café het sluwe slokje. En de jeugd uit de buurt dronk na de hooitijd bij buurman Bram Modder in het barretje het eerste biertje."

Te zien

Ook de feestjes van zonen Gert en Ron Verhoef waren goed bezocht door klasgenoten en vrienden. Ron Verhoef nu: ,,Omdat het ons leuk leek om alle mensen die ooit bij manege Kamperhoef hebben gewoond, paard gereden, op de camping hebben gestaan of een borreltje hebben gedronken in het barretje weer eens te zien is er nu een reünie georganiseerd. Mieke Wittebrood en Anna Sleking gaven hiervoor de aanzet."

Stukjes film

Tijdens de reünie worden foto's uit vele jaartallen en stukjes film uit die tijd vertoond. Meer foto's van weleer zijn welkom en kunnen gemaild worden naar rk.verhoef@quicknet.nl Voor meer informatie: 06-53586358 (Ron Verhoef).

Inschrijven kan door € 15,-- per persoon over te maken op bankrekening nummer NL 15 RBRB 0939740613 ten name van R. Verhoef. Vermeld wel even jouw naam. Koffie en thee, hapjes en een lekker buffet zijn bij de prijs inbegrepen. Verdere consumpties zijn voor eigen rekening.