Borstkliniek Noordwest, locatie Alkmaar houdt dinsdag 1 oktober een themadag: borstkanker … en hoe nu verder.
Borstkliniek Noordwest, locatie Alkmaar houdt dinsdag 1 oktober een themadag: borstkanker … en hoe nu verder. (Foto: Jeannette Tas)

Borstkanker...hoe nu verder?

ALKMAAR - Borstkliniek Noordwest, locatie Alkmaar houdt dinsdag 1 oktober een themadag: borstkanker … en hoe nu verder. Deze themadag is voor patiënten met borstkanker en hun naasten, maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. De informatiedag vindt plaats van 9:30 tot 16:00 uur in de Aletta Jacobszaal van locatie Alkmaar. Toegang is gratis.

De informatiedag vindt plaats van 9:30 tot 16:00 uur in de Aletta Jacobszaal

Het programma bestaat uit acht presentaties van specialisten en andere zorgverleners van binnen en buiten Noordwest. Tussendoor kunt u onze stands bezoeken, zoals van 't Praethuys, Evean oncologische wijkverpleegkundigen en Stap Nu (werk en kanker). De presentaties gaan onder andere over vermoeidheid, borstreconstructies, late gevolgen van radiotherapie en huidtherapie na borstoperatie. Ook zijn er sessies met ontspanningsoefeningen. Tijdens deze dag krijgt u koffie, thee en koude dranken en een versnapering aangeboden. Lunch is niet inbegrepen.

Kijk voor meer informatie op nwz.nl/agenda. Aanmelden via nwz.nl/agenda is noodzakelijk.