Major Run: kracht, behendigheid en natuurlijk baggervette fun.
Major Run: kracht, behendigheid en natuurlijk baggervette fun. (Foto: aangeleverd)

Overwin baggervette obstakels!

NOORD-SCHARWOUDE - De grootste obstacle run in de Kop van Noord-Holland beleeft haar zesde editie in het prachtige recreatiegebied Geestmerambacht. De Family Run vindt 7 september plaats met 26 obstakels over een parcours van 3 en 5 km. De Major Obstacle Run staat 8 september op het programma met in totaal 50 obstakels over een parcours van 7, 12 of 19 km.

Zesde editie Obstacle Run

Kracht, behendigheid en natuurlijk baggervette fun! Vliegen van de Hill Slides, hangen aan Monkey Obstacles, glibberen door de Mud Area XXL, exercities door zuigende Mud Trenches, de half-pipe van de Enemy Wall bestormen en meer... De deelnemers aan de vorige edities prijzen de unieke beleving vanwege de spectaculaire obstakels, de fantastische sfeer en het prachtige recreatiegebied Geestmerambacht.

Sport én plezier voorop

Dankzij de verschillende afstanden en keuze in moeilijkheid kan iedereen met de Major Obstacle Run meedoen. Ga de uitdaging aan met één of meerdere vriend(inn)en. Met pa of ma als buddy. Met klasgenoten, sportmaten of als Special Force met collega's! 'Het unieke teambuildingsuitje voor bedrijven'. Bij de Major Obstacle Run kan het allemaal.

Family Run

Echte stoere buddies vanaf vijf jaar doen natuurlijk mee aan de Family Run. Samen kan een parcours met 26 obstakels worden overwonnen. Schrijf in voor het te laat is! Dat kan via www.major-run.nl. Gratis starten? Dat kan. Wie helpt op een van beide dagen, krijgt een gratis startbewijs voor de andere dag. Opgave via info@major-run.nl. De organisatie zoekt enthousiaste vrijwilligers die toezicht houden bij de obstakels en zo een steentje bijdragen.