Bij Berend Botje krijgen de kinderen alle aandacht.
Bij Berend Botje krijgen de kinderen alle aandacht. Foto: aangeleverd

Kindercentrum Midwoud bestaat tien jaar

MIDWOUD - Kindercentrum Midwoud houdt zaterdag 12 oktober tussen 14.00 en 17.30 uur een feestelijke open dag. Het kindercentrum viert die dag ook haar tiende verjaardag. Tijdens de open dag kunnen bezoekers meedoen aan diverse activiteiten en workshops, waaraan jong en oud kan deelnemen.

Hoera, Kindercentrum Midwoud is jarig! Kom je ook?

De open dag is te bezoeken tussen 14.00 en 17.30 uur. Het jubileum wordt gevierd in het thema 'in de jungle'. Zo kunnen de kinderen geschminkt worden, is er een groot springkussen en zijn er diverse leuke spelletjes te doen. Zo kunnen de kinderen onder andere kokosnoot bowlen en verrekijker knutselen. De kids kunnen als dier of in dierenprint verkleed op de foto in de 'photobooth' en hun eigen hapjes maken. Ook staan er drankjes klaar.

De open dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor kinderopvang bij Berend Botje. Iedereen kan een kijkje nemen in de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen. Kom ook zaterdag 12 oktober tussen 14.00 en 17.30 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom! Ook vriendjes, vriendinnetjes, opa's en oma's mogen natuurlijk mee.

Kijk voor meer informatie ook op berendbotje.nl of bel 088-2337000.