De hoofdrolspelers in de musical Ciske de Rat.
De hoofdrolspelers in de musical Ciske de Rat. (Foto: aangeleverd)

AZOV musical Ciske de Rat

ENKHUIZEN/ABBEKERK - AZOV Musicals speelt zaterdag 12 oktober om 20.00 tot 23.00 uur en zondag 13 oktober van 14.00 tot 17.00 uur de musicalklassieker Ciske in De Nieuwe Haven, Burgemeester P. Kromplein 6 in Abbekerk.

Mis deze musicaluitvoering niet

En op zaterdag 19 oktober 20.00 tot 23.00 uur en zondag 20 oktober 14.00 tot 17.00 uur doen de spelers dit nog eens dunnetjes over in De Nieuwe Doelen, Spoorstraat 2 in Enkhuizen.

Ik voel mij zo verdomd alleen

Wie zingt het door Danny de Munck grootgemaakte lied 'Ik voel me zo verdomd alleen' niet uit volle borst mee op feestavonden en in de kroeg? Het doet de bezoekers zeker een groot plezier als de kleine Ciske het speciaal ten gehore brengt!

Enkele kaarten

Voor elke voorstelling zijn nog maar enkele kaartjes te koop. Voor de première in Abbekerk heeft een liefhebber nog de meeste kans. Mis het niet! Kaarten zijn te koop via www.azov.nl via het nieuwe plaatsingssysteem. Het publiek kiest daarbij zelf online een plaats in de zaal. Gelijk garantie voor een plek én weten waar het is.

Kinderen

Het stuk wordt volledig gebracht door leden van de vereniging en dit jaar is ook een groep met kinderen present om de jeugd van Ciske te vertolken. De muzikale begeleiding is door Gerbrand van Kolck, regie Ineke de Geus en de show wordt live begeleid door het Grand Circle Orchestra.

Nog geen kaarten besteld? Wees er snel bij!