Het team van Anna de Graaff Makelaars deelde heel veel tompoucen uit tijdens de jubileumdag.
Het team van Anna de Graaff Makelaars deelde heel veel tompoucen uit tijdens de jubileumdag. (Foto: aangeleverd)

'Fantastisch dat zoveel mensen ons weten te vinden'

MEDEMBLIK - Anna de Graaff Makelaars bestaat tien jaar. In het mooie pand langs de Almereweg in Medemblik stelde het team zaterdag 28 september van 10.30 tot 15.00 uur het kantoor open voor belangstellenden die een kijkje wilden nemen. "Een mooie gelegenheid om te laten zien wie we zijn en wat we doen", laat Anna weten.

Geslaagd jubileum en open huis Anna de Graaff Makelaars

Een schot in de roos, blijkt achteraf, want het was gezellig druk.

"Van jong tot oud had grote belangstelling", zegt Anna. "We kregen veel complimenten over ons prachtige kantoor en de bezoekers waren erg enthousiast, maar waren ook geïnteresseerd wat de mogelijkheden zijn bij verkoop of taxatie van een huis."

Tompoucen

"Bakker Raat uit Medemblik bakte heerlijke tompoucen voor deze feestelijke dag en dat viel in de smaak bij onze bezoekers. De kinderen vermaakten zich op het springkussen en kregen een lekkere suikerspin. Op het laatste moment besloten we om alles naar binnen te verplaatsen, maar achteraf viel het weer gelukkig mee. Janneke, Martine, Wendy en ik kijken terug op een geweldige dag!"

Contact

Anna is al twintig jaar makelaar en taxateur, waarvan tien jaar zelfstandig. "Wie plannen heeft om zijn huis te verkopen of een huis wil kopen, kan met ons contact opnemen voor een vrijblijvend advies.

Meer informatie,

zie www.annadegraaff.nl of

bel 0227-200000."

Afbeelding
Afbeelding