Huis kopen? Bezoek de open huizenroute.
Huis kopen? Bezoek de open huizenroute. (Foto: Adobe Stock)

Open huizenroute in de regio

REGIO - De open huizenroute vindt twee keer per jaar plaats. Mensen die interesse hebben om een huis te kopen bezichtigen te koop staande woningen vrijblijvend en zonder afspraak. Misschien staat er wel iets voor u bij op één van deze pagina's

Iedereen heeft het de laatste tijd wel in de gaten; de huizenmarkt is ontzettend veranderd. Op het moment zijn er veel huizenzoekers, maar is het woningaanbod minder. Dat komt door de laagdrempeligheid van de open huizenroute. Zet wensen eens op papier en vergelijk de huizen in de regio. Van te voren bedenken welk huis geschikt is voor een bezoekje en dan een route uitstippelen. Zo zijn er op een dag meerdere opties te bekijken.

Verkoop

De open huizenroute is geschikt om voor verkopers potentiële woningzoekenden uit te nodigen voor een bezichtiging in de woning, straat, wijk en plaats. Wie meedoet met de open huizenroute staat op Funda. Neem alvast een kijkje.

Wie op zoek is naar een andere woning kan op 5 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur diverse woningen bezichtigen. Maak gericht een keuze uit de diverse woningen en bezoek meerdere panden waarin je geïnteresseerd bent. Dat maakt het overzichtelijker.

Tip voor de verkopers

Zorg dat de koffie klaar staat voor belangstellenden en misschien een overheerlijke cake net uit de oven. Het nodigt de potentiële kopers uit om op hun gemak de woning te bekijken.

Op de pagina's van de open huizenroute staan ook diverse bedrijven die men nodigt heeft voor de koop of verkoop van een huis, of klussen of aanpassingen in huis. Doe er je voordeel mee!

Afbeelding