Legerbingo in oorlogsmuseum

MEDEMBLIK - In het Educatief WOII Centrum, Zeldenrust 5 in Medemblik, wordt 12 oktober een gezellige legerbingo gehouden in de unieke setting van het oorlogsmuseum, met live muziek en entertainment.

De deuren gaan die avond om 19.00 uur open. Bij binnenkomst wordt aan alle bezoekers een gratis welkomstdrankje aangeboden en in de loop van de avond worden warme en koude hapjes geserveerd.

De muziek wordt verzorgd door Only the Sixties. Dit te gekke duo speelt de allergrootste hits, van onder meer The Beatles en The Stones.

De bingo start om 20.00 uur. Zes bingo-rondes worden gehouden met mooie prijzen. Rond 22.30 uur wordt er nog een extra loterij gespeeld, waar men weer kans maakt op geweldige prijzen. Het prijzenpakket heeft een totale waarde van ongeveer 1.500 euro. Na de loterij hoeven de gasten niet gelijk naar huis, maar genieten nog van de goede muziek.

Deelname kost 15 euro per persoon (vanaf 16 jaar), inclusief bingokaarten, lotnummer voor de extra loterij, welkomstdrankje en hapjes tussendoor. Dubbel kans maken? Neem een extra set kaarten voor zes rondes met lotnummer voor 7,50 euro. Consumptie worden betaald met munten. Aan het einde van de avond kunnen teveel gekochte munten omgewisseld worden. Graag contant betalen.

Aanmelden kan via bingo@wordtvervolgd.com of tel. 06-51296774.