Afbeelding
ANNE REITSMA FOTOGRAFIE

Maaike Ouboter voor het eerst solo

BOVENKARSPEL - Maaike Ouboter staat zaterdag 5 oktober om 20.00 uur met haar nieuwe theatershow 'Voordat de tijd ons inhaalt' in Theater Het Postkantoor, Hoofdstraat 17 in Bovenkarspel.

Dit keer alleen, terug naar de kern, terug naar waar ze vandaan komt. Met liedjes en verhalen over loslaten, vasthouden, over hoe alles verandert en jij toch altijd jij blijf, wie dat dan ook mag zijn.

Maaike is één van de meest interessante Nederlandstalige zangeressen van het theaterpodium. Ze won de titel De Beste Singer-Songwriter van Nederland en had in 2015 haar eerste theatertour.

Voor haar nieuwe voorstelling ging zij op zoek in zichzelf. Naar wat haar beroert, naar wat haar ontroert en naar wat haar beweegt om de dingen wel of niet te doen. Met ontwapenende anekdotes en verhalen, bekende liedjes en nog niet eerder gespeeld materiaal komt Maaike in dit nieuwe theaterconcert als nooit tevoren zo dicht tot haar publiek. "Ik kijk ernaar uit om zo klein te gaan spelen. Open en eerlijk. Ik ben inmiddels wat ouder en verder en heb de afgelopen tijd de rust gevonden om terug te kijken en mezelf iets beter te begrijpen. Daar ben ik over gaan schrijven. Het is fijn om mijn hart op te kunnen schrijven, en bijzonder om het te mogen delen" aldus Maaike zelf.

Deze avond wordt een doorgeefboekje verloot onder de bezoekers. Dit is een boekje waarin Maaike de eerste paar zinnen van een verhaal heeft geschreven, en waarin de winnaar van het boekje (alleen of samen met iemand anders) verder kan schrijven.

Meer informatie en reserveren: www.hetpostkantoor.info of tel. 0228-743910.

Afbeelding