Voor nieuwbouw bent u bij Kuin Makelaardij aan het juiste adres.
Voor nieuwbouw bent u bij Kuin Makelaardij aan het juiste adres. (Foto: aangeleverd)

Nieuwbouw aan de Kleingouw

ANDIJK - Soms komen die unieke nieuwbouwplannen voorbij, kleinschalig, op een mooie locatie en dan begint het te kriebelen. Een compleet nieuwe vrijstaande woning, volledig gasloos gebouwd en klaar voor de toekomst. Ook de prijzen zijn nog eens aantrekkelijk te noemen rond de 400.000 euro v.o.n. Waar vindt u dat nog?

Kuin Vastgoed- ontwikkeling maakt dromen waar

Kuin Vastgoedontwikkeling laat u kennismaken met een prachtig plan van vijf vrijstaande villa's aan de Kleingouw in Andijk. De gasloze woningen worden optimaal geïsoleerd en beschikken over een terras aan het water. Gecombineerd met een prachtige landelijke ligging aan het water en uitkijkend over de landerijen naar de IJsselmeerdijk, maakt van dit project een unieke kans om uw woondroom werkelijkheid te laten worden.

Eigen karakter

Alle woningen beschikken over een eigen karakter en bieden veel mogelijkheden. Kuin Vastgoedontwikkeling is verantwoordelijk voor het realiseren van deze woningen.

Is uw interesse gewekt? En wilt u voorbereid op de toekomst zijn? Neem dan contact met ons op voor dit unieke plan, en wacht niet te lang, uw wensen kunnen nu nog verwerkt worden.

Reeds 40% van de woningen verkocht!