Rein Genoegen speelt klucht

DE WEERE - Toneelvereniging Ons Genoegen presenteert op 22 en 23 maart de klucht 'Een kuuroord vol met stress!'. Het stuk is geschreven door Nico Torrenga en wordt geregisseerd door Peter Smit.

Joris runt een kuuroord. Hij heeft het erg druk en het valt voor hem niet mee om alles rond te krijgen. Als een tv-programma een promotiefilmpje komt maken en er gasten arriveren die veel aandacht vragen, wordt het Joris te veel en vraagt hij zijn tweelingbroer hem te helpen. Als er dan ook nog een bedrieger onder de gasten verblijft, is de chaos niet meer te overzien.

De leden repeteren sinds september om een goed stuk op de planken te zetten, onder leiding van Peter Smit (regisseur) en met ondersteuning van Lisette Poland (souffleuse). De spelers werken de laatste weken aan de 'finishing touch'. Nieuwsgierig wat dat zal zijn? Kom genieten van de klucht en een gezellig avondje uit. De voorstelling begint om 20.00 uur in Café 't Centrum, Driestedenweg 126 in De Weere. Entree 8,50 euro, ook online verkrijgbaar via www.toneeldeweere.nl.