Afbeelding
(Foto: archief Rodi Media)

'Ik ben er gewoon nog'

HOORN - "Ik zal je vertellen hoe het is om dood te gaan. Ik heb het meegemaakt en ik wil dat je weet hoe het is. Want ik had nooit kunnen denken dat ik er zó naast zat. Nu ik in de hemel ben, weet ik wel beter. Ik leef! En hoe! Dood? Nee, ik ben er gewoon nog!"

Lezing Nicolette van Nieuwenhuizen in kapel

Tygo is elf jaar wanneer door een ongeluk zijn reis op aarde eindigt. Nicolette, zijn oude kleuterjuf, zit op een dag te mediteren als tot haar verbazing Tygo verschijnt. "Ik moet je iets vertellen!", zegt hij. Dat 'iets' groeide uit tot dit boeiende boek dat lezers met een warme gloed achterlaat.

"Ik heb dit boek met heel veel plezier en herkenning gelezen. Ik weet zeker dat Nicolette met dit boek heel veel mensen zal kunnen helpen om de angst voor het sterven en de dood weg te nemen", zegt Marie-Claire van der Bruggen, bestseller auteur van onder andere 'Het sprookje van de dood'.

"Een waargebeurd, feel-good verhaal, heerlijk verteld, dat je doet inzien wie je echt bent, en je inspireert uit te voeren wat je op aarde komt doen", vindt Edith Hagenaar, bestseller auteur van onder andere 'De 10 heilige geboden'.

Nicolette van Nieuwenhuizen komt vertellen over haar boek en vragen beantwoorden op vrijdag 12 april om 19.30 uur in de Kapel, Wilhelminalaan 2, ingang om de hoek, in Hoorn. Toegang: 15 euro, inclusief thee en koffie met wat lekkers.

Graag opgeven bij info@charonhoorn.nl of Natalie Bosscher 06-45 24 44 51.