Excelsior presenteert Noches de música y tapas

ANDIJK - Na het bijna niet te evenaren en zeer geslaagde uitverkochte jubileumconcert van 6 oktober vorig jaar in de Klamp stond Excelsior voor de vraag: wat nu te doen met het themaconcert in april? Bestuur en dirigent gingen brainstormen gegaan en net als dirigent Nick Hoogland al zei: "we hebben nog veel ideeën".

Op het terras in Spaanse sferen

Het mocht natuurlijk geen 'normaal' themaconcert worden. bezoekers zijn ondertussen wel iets gewend van Excelsior. Na een dansconcert, dinnershows, filmconcerten en het jubileumconcert is iets bedacht wat voor Andijk en omstreken uniek is: Noches de música y tapas. De letterlijke vertaling is: avonden met muziek en tapas.

Cultura is de thuisbasis van Excelsior en daar wordt het concert gehouden. Peter Venema, beheerder en kok van Cultura is al aan het nadenken welke tapas hij serveert tijdens het programma.

Spaans terras

Om in deze sfeer te komen zit het publiek gezellig op een 'terras'. Het optreden van Excelsior is zeer gevarieerd met Spaanse muziek. Een avondvullend programma vol met verrassende optredens.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is voor vrijdag 5 en zaterdag 6 april gestart en alleen verkrijgbaar via reservering. Aan de deur zijn deze avonden géén kaarten verkrijgbaar. Voor beide avonden worden maximaal tachtig kaarten verkocht. Verkrijgbaar via www.excelsior-andijk.nl. Telefonisch bestellen kan bij Henny Doorenbos, 06-41396917. Toegangsprijs regulier 17,50 euro, vrienden van Excelsior betalen 15 euro per kaartje. Max twee kaarten bestellen per persoon. In de prijs is tapas inbegrepen en twee consumptiemunten voor de drankjes (fris, bier of wijn).

Mis het niet!

Wie wil genieten van Noches de música y tapas bestelt snel kaarten en is vrijdag of zaterdag voor 20.00 uur aanwezig. Mocht de avond van voorkeur uitverkocht zijn, dan krijgt de besteller voorrang op de andere avond. Reserveringen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst. Wie wil dat niet? Genieten van een concert in Spaanse sferen, smullen van tapas en een glaasje vino tinto of blanco erbij. Dan is het leven pas goed. Reken maar dat dit heerlijke muzikale avondje uit samen met familie en vrienden genieten is! Meer informatie, zie www.excelsior-andijk.