Herman op den Kelder is aangesteld als Topsport Manager bij Westfriesland SEW.
Herman op den Kelder is aangesteld als Topsport Manager bij Westfriesland SEW. (Foto: aangeleverd)

Nieuwe topsport manager SEW

NIBBIXWOUD - Westfriesland SEW is met het eerste damesteam al ruim veertig jaar onafgebroken actief in de eredivisie handbal in Nederland.

Met het Topsportplan Samen op weg naar de Top wil de vereniging binnen drie jaar weer structureel meestrijden om de landstitel. Westfriesland SEW stelde Herman op den Kelder aan als topsport manager om leiding te geven aan de uitvoering van dit topsportplan.

Geboren en getogen in West-Friesland kent Herman op den Kelder het DNA van Westfriesland SEW als geen ander. Als mede/oprichter en fervent lid van de Eigenheimers blaast Herman bij menige thuiswedstrijd in de Westfrieslandhal zijn supportersdeuntje mee. Daarnaast heeft de West-Fries zijn sporen verdiend als voorzitter van de voetbalvereniging SEW in Nibbixwoud en is Westfriesland SEW bij hem uitgekomen omdat hij naast zijn sportachtergrond meerder functies op het gebied van HR Management bekleedde.

Herman geeft als topsport manager leiding aan trainers, coaches en stafleden van de topsportteams van Westfriesland SEW en bewaakt de doorgaande topsportlijn van de jeugd naar de senioren. Ook vertegenwoordigt hij de topsportlijn van Westfriesland SEW bij het Nederlands Handbal Verbond.