Feest in café Van Rooijen

WERVERSHOOF - Café Van Rooijen opent weer zijn deuren met de kermis. Na twee maanden druk te zijn met verbouwen is het café er klaar voor om de feestende menigte weer te ontvangen in de hoek.

Met een groot terras voorzien van zitbanken en parasols gaan we er weer een gezellige kermis van maken. De tap en de barbecue gaan voor overuren zorgen.

DJ DML opent de kermis zaterdag 16 augustus en zorgt voor gezellige deuntjes. Dit om lekker in de dansmodus te komen en de sfeer van de kermis te laten proeven

Bakker en Niehaus staan de volgende dag op het podium. De zanger komt, samen met de violist van Alice Springs, zijn repertoire ten gehore brengen aan jullie. Deze mannen zorgen voor heel veel gezelligheid!

Woodworks is een topband van het kaliber meezingen en dansen tegelijk! Zeker de moeite waard om deze band te komen aanschouwen.

Donald B is de zingende pianoman en een ware jukebox aan muziek. Je kan het zo gek niet verzinnen of deze man zingt het nummer die je aan hem vraagt!

Voor de dinsdag is zelfs aan de kleintjes, oftewel de toekomst, gedacht. Zo wordt er tussen 13.00 uur en 16.30 uur een kinderdisco gehouden. Op muziek van onder meer K3 kunnen de ukkies lekker springen, terwijl de ouders kunnen borrelen!

Young and Younger, de gebroeders Chris en Mark Schouten, spelen de hits van toen vlekkeloos. In de avonduurtjes zorgen DJ Simon, DJ Jos en DJ Maulr voor lekkere dansmuziek.