Gezelligheid in Quicksilver bar

WERVERSHOOF - De kermis staat voor de deur! Wij mogen weer een fantastisch programma presenteren om dit feest zo gezellig mogelijk te maken!

We starten vrijdag met de altijd drukbezochte Kermis Kick Off op het achterplein. Iedereen is vanaf 21:00 uur van harte welkom.

Zaterdag gaan we de feestende menigte opwarmen met de beats van DJ Jos. Rob Lee komt rond 23.00 uur de scene overnemen tot 01.30 uur. Joost Lakeman and friends geeft binnen om 00.00 uur een afdans-sessie.

Iedereen kan zondag lekker rocken vanaf 16.00 uur met de Stones coverband Gimme Shelter. Om 20.00 uur zorgt DJ Jeroen ervoor dat de voeten van de vloer komen.

Maandag starten we de dag met de Amsterdamse middag met verschillende artiesten, meezingen en swingen dus. In de avond komt DJ Jos het feest afsluiten.

De laatste deun voor vroege vogels vindt dinsdag plaats, met het wisselen van de ochtend naar de middag komen Niels van der Gulik en Jos Kolenberg met de vrienden rocken. Alice Springs komt dit jaar wederom met hun super-repertoire. Zij zorgen voor feest op straat. DJ Maulr neemt het in de avond over en gaat de gezelligheid voortzetten! Om de kermis goed af te sluiten hebben we Chris DeLuxe binnengehaald en deze DJ is bekend van radio 538 van de Verrückte Stunde.

Tijdens de kermisdagen zondag tot dinsdag is het terras achter de Quick geopend vanaf 16.00 uur om te genieten van een biefstuk, saté, hamburger of broodje warm vlees.