RENT raakt verschillende actuele thema's. Beleef het mee.
RENT raakt verschillende actuele thema's. Beleef het mee. (Foto: aangeleverd)

Musical RENT in zaal Stam

WOGNUM – Na een succesvolle reeks uitvoeringen van de musical Hairspray, in het jubileumjaar van Musical Wognum, staan de leden voor een nieuwe uitdaging. Het publiek wordt meegenomen in een meeslepend drama, met romantiek, geschreven op diepgaande rockmuziek.

Onder leiding van Djuri Reijnen en Jeroen van Veldhuizen brengt Musical Wognum de musical RENT op de planken in Café Restaurant Stam. De musical vertelt het verhaal over een groep jonge, vrijgevochten artiesten en muzikanten die proberen te overleven in New York, tegen de achtergrond van aids-problematiek en klassenstrijd. Deze controversiële en uitdagende musical geeft een kijkje in de tijd waarin het HIV-virus nog het doodvonnis betekende en een ieder op eigen wijze zijn essentie van het leven probeert te vatten. Dit alles in woorden, beeld en muziek. Het belooft ook dit keer een bijzondere voorstelling te worden.

RENT raakt verschillende actuele thema's, zoals armoede, creativiteit, relaties, verslaving en verlies. Welke keuzes maakt iemand als die weet niet lang meer te leven heeft? Hoe belangrijk is vriendschap en liefde? Acht vrienden leren in een jaar tijd, op weg naar volwassenheid, een belangrijke levensles; leven voor vandaag is het enige dat telt!

Een musical met vragen en onderwerpen die bij de jongeren erg leeft en goed aansluit bij hun belevingswereld. Wat de toekomst voor deze acht vrienden in petto heeft? Ontdek het door de musical te zien. RENT is een ode aan de kunst, de liefde en aan vriendschap.

De voorstellingen vinden plaats op 15, 16, 20, 22 en 23 november. Kijk voor meer informatie en kaarten op www.musicalwognum.nl. Een kaart kost 17,50 euro, kinderen tot en met 12 jaar betalen 12,50 euro. Vragen over de kaartverkoop? Stuur een e-mail naar kaarten@musicalwognum.nl.