Concert in gereformeerde kerk

ANDIJK - Martin Mans (orgel) en Mark Brandwijk (vleugel) geven vrijdag 15 maart om 20.00 uur een dubbelconcert op piano en orgel in de gereformeerde kerk aan de Middenweg in Andijk. Precies een jaar geleden speelden zij ook samen, op veler verzoek komen de heren weer terug.

Martin Mans geeft jaarlijks overal in het land orgelconcerten. Hij is geboren in 1965 op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee en zat op zevenjarige leeftijd al achter het orgelklavier, op elfjarige leeftijd begeleidde hij voor het eerst koren en een jaar later werd hij kerk-organist in zijn geboorteplaats Melissant. Hij maakt regelmatig concertreizen naar diverse landen. Hij treedt op voor radio en tv en dirigeert meerdere koren. Mark Brandwijk studeerde orgel. Hij won in 2007 de wisselbeker van het Feike Asma-concours, ook in 2008 en 2009. Mark speelt ook piano. Hij is begeleider van diverse koren en maakt ook deel uit van The Martin Mans Band. Samen met Reinier Korver vormt hij het Duo Virtuoso.

Het concert begint om 20.00 uur. Een entreekaart kost 10 euro, kinderen tot 12 jaar betalen 5 euro. Kaarten zijn voorafgaande aan het concert in de kerk verkrijgbaar. Verdere informatie, kijk op www.zingenenzo.com.