Ieder kind is uniek en heeft talent. De kunst is dit volledig te ontwikkelen en benutten!
Ieder kind is uniek en heeft talent. De kunst is dit volledig te ontwikkelen en benutten! (Foto: aangeleverd)

Iedereen elke dag met plezier naar school

MEDEMBLIK – Op christelijke basisschool Het Koggeschip, Koggenlaan 35 in Medemblik, leren wij kinderen om het beste uit zichzelf te halen. Binnen ons onderwijs is veel aandacht voor kinderen van verschillende niveaus en in diverse persoonlijke omstandigheden.

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor hun vak. Wij streven ernaar dat begrippen als rechtvaardigheid, hulpvaardigheid, geborgenheid en respect voor de ander vanzelfsprekend zijn.

Op dinsdag 26 maart 2019 houden wij onze open dag. De leerlingen van de leerlingenraad willen u graag ontvangen en rondleiden. Zij zijn trots op onze school en dat snappen wij, want wij zijn dat ook!

Het Koggenschip heeft sinds een aantal jaren een eigen Columbusklas voor de meerkunners en hoogbegaafde leerlingen. Onze leerlingen werken met tablets voor de vakken rekenen, taal en spelling en Chromebooks voor de oefenmaterialen en toetsen. Sinds dit schooljaar is het Vijf-gelijke-dagen-model ingezet.

Dit betekent dat de kinderen alle dagen van 08.30 tot 14.15 uur naar school gaan en tussen de middag op school hun broodje eten.

Het kiezen van een basisschool is een belangrijk moment. Daarom is het goed om even sfeer te proeven. We gaan graag met u in gesprek om te kijken of onze school bij u als gezin past.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Bezoek ons dan op dinsdag 26 maart van 09.30 tot 14.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur.

Afbeelding