Ontdekkend leren tijdens de rekenles bij de kleuters.
Ontdekkend leren tijdens de rekenles bij de kleuters. (Foto: aangeleverd)

Modern onderwijs bij Maria-Bernadette school

MEDEMBLIK - De Maria-Bernadetteschool is dé school voor modern onderwijs in het centrum van Medemblik. De school telt zo'n tweehonderd leerlingen, verdeeld over negen groepen.

Geborgenheid, sfeer en individuele zorg staan bij ons centraal. Daarnaast is er veel aandacht voor de ontwikkeling van sociale talenten. Door de duidelijke structuur en veilige leeromgeving stimuleren wij een brede ontwikkeling bij de leerlingen.

Geborgenheid

De leerkrachten geven klassikaal onderwijs, met daarbij veel aandacht voor individuele verschillen. Leerlingen die meer uitdaging aankunnen én sommigen die juist een stukje extra begeleiding nodig hebben, krijgen onderwijs op maat. In de midden- en bovenbouw werken de kinderen met 'Snappet'. Dat is een adaptief onderwijsplatform dat ieder kind uitdaagt om op eigen niveau en met eigen leerdoelen zich optimaal te ontwikkelen.

Structuur

Kom op de open dag langs in ons prachtige gebouw en ontdek hoe wij werken. Nu al nieuwsgierig? Neem dan alvast een kijkje op www.skowf.nl/site/mariabernadetteschool.

Veel kijk- en leesplezier!

Kom 11 maart van 19.00 tot 20.00 uur of 12 maart tussen 14.30 en 17.00 uur vrijblijvend langs.