Film en muziek in De Kapel

ANDIJK - In de Kapel, Middenweg 4 in Andijk, wordt 10 april om 20.00 uur een filmavond gehouden. Bezoekers kunnen genieten van Bon Dieu?!

Claude en Marie Verneuil komen uit een katholiek gezin uit de grote provinciale bourgeoisie en zijn beide erg conservatief. Ze waren echter wel altijd ruimdenkend. Maar het was even slikken toen hun eerste dochter trouwde met een moslim, hun tweede met een Jood en de derde met een Chinees. Hun hoop dat hun laatste dochter toch voor de kerk gaat trouwen wordt versterkt wanneer ze een brave katholieke jongen ontmoet. Toegang is gratis.

Vurige muziek

De uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado geeft zondag 14 april, samen met gipsyflamenco gitarist Manito, om 15.00 uur een concert in De Kapel. Met hun voorstelling 'Melodías del Corazón' neemt dit tweetal de luisteraar mee naar een wereld vol passie, weemoed en hartstocht. Bij de concerten krijgt Monica met haar temperament het publiek snel op het puntje van de stoel. Manito weet met zijn virtuoze spel haar altijd te stimuleren het onderste uit de kan te halen. Dit optreden belooft één en al vuur! Mónica Coronado begeleidt zichzelf op gitaar. Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Manito's vurige spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden.

Entree 10 euro. Kaarten reserveren kan via Jan Gorter, tel. 0228-592957 of jangorter58@gmail.com.