The New Hurricanes in Sarto

ANDIJK - In Sarto wordt zondag 14 april een back to the sixties-middag gehouden in samenwerking met de band The New Hurricanes. Met een repertoire dat doet terug verlangen naar de gouden tijden van weleer. Herinnert u zich deze nog. nog, nog?

Back to the sixties band in dorpshuis

De band speelt liedjes vanaf de jaren zestig, zeventig en tachtig tot de betere nummers van nu. Met de nadruk op meerstemmige zang zullen deze 'oude rotten' het publiek niet teleurstellen. Van CSNY of Merseybeat tot aan de Beach Boys. Van Clapton tot The Beatles, van Stones naar Eagles. Ook het betere rock-'n-roll en countrywerk van toen en nu staan op de playlist van de muzikanten.

Line up

The Hurricanes begonnen in 2007 en na enkele personele wijzigingen bestaat de band nu uit Fred Bellis - keyboards, zang en geluid, Jan Pauws - sologitaar en zang, Peter van Garderen - slaggitaar, Henny Eskes - basgitaar en zang en Gerard van Vliet - slagwerk en zang. Een fantastische combinatie die muziek uit de sixties doet herleven! Een unieke muziekmiddag voor liefhebbers van muziek uit deze roemruchte periode.

Liefhebbers zijn om 15.00 uur van harte welkom in Sarto, Bangert 4 in Andijk. Een entreekaartje kost 5 euro. Mis deze gezellige middag niet!

Dorpshuis

Sarto is een dorpshuis gelegen in Andijk-West en biedt onderdak aan diverse verenigingen en stichtingen, maar ook ruimte voor diverse gelegenheden. Alle informatie over het dorpshuis en over zalen te huur is te vinden op www.sarto-andijk.nl.