Op weg naar de top.
Op weg naar de top. (Foto: Jannemieke Fotografie)

Op de fiets met een missie

GROOTEBROEK - Erwin van der Heijden (46) uit Grootebroek neemt in de maand juni voor de tiende keer deel aan Alpe d'HuZes. Hij gaat 6 juni per racefiets de Alpe d'Huez voor de zesde keer bedwingen, maar vooral in aanloop naar dit evenement zijn uiterste best doen om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor de strijd tegen kanker.

Eén van de manieren om dit doel te bereiken, is de Fietsen Met Een Missie Internetveiling. Erwin verzorgt dit voor het tiende jaar www.fietsenmeteenmissie.nl. Daar worden prachtige en unieke gesigneerde wieleritems van profrenners geveild, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Stichting Alpe d'HuZes. Annemiek van Vleuten, Anna van der Breggen, Bauke Mollema, Marianne Vos, Kirsten Wild leverden een prachtige bijdrage. Uit West-Friesland zijn de schitterende items van Peter Koning, Eva Buurman en Nina Buijsman te vinden.

Belangstellenden kunnen tot en met 13 juni op deze items bieden, exact één week na Alpe d'HuZes.

Wie Erwin van der Heijden wil steunen in zijn doel om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen, kan dat ook doen via www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/erwinvanderheijden.