Arina de Vreng
Arina de Vreng (Foto: aangeleverd)

Acupunctuur krachtig en puur

MEDEMBLIK - Volgens de traditionele Chinese geneeswijze is ziekte het gevolg van een verstoring van onze balans. Acupunctuur is een mooie, holistische behandelwijze dit herstelt. Het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd, het geeft meer grip op onze gezondheid en werkt ook preventief.

Acupunctuur helpt bij chronische- of acute lichamelijke (pijn)klachten en emotionele onbalans. Een behandeling is heel ontspannend.

Een eerste afspraak bestaat uit een uitgebreide anamnese met tong- en polsdiagnostiek. U wordt niet losgekoppeld van uw klacht, maar juist als mens in uw unieke totaliteit onderzocht! Op basis van de diagnose die hieruit voortkomt, stel ik een behandelplan op en kan ik een lifestyle-advies uitbrengen. Ik maak gebruik van fijne naaldjes en kan eventueel moxa en cupping toepassen. Komt u gerust eens langs voor een informatief gesprek, geheel vrijblijvend en gratis. Het is mijn passie en ik vertel u er graag over!

Acupunctuur PUUR sang - Arina de Vreng. Afgestudeerd aan TCMA Utrecht, (HBO medische basisopleiding) en aangesloten bij beroepsvereniging Zhong. Gevestigd aan Soling 7 in Medemblik. Te bereiken via acupunctuurpuursang@gmail.com of tel. 06-48550941. Volg Acupunctuur PUUR sang via Facebook.