Elke Vierveijzel treedt 24 mei in Witte kerk in Hauwert.
Elke Vierveijzel treedt 24 mei in Witte kerk in Hauwert. (Foto: aangeleverd)

Vierveijzel in Hauwert in Concert

HAUWERT - Elke Vierveijzel en pianist Michiel Wetzer geven 24 mei de afsluiting van het Hauwert in Concert-seizoen. Schrijnende, grappige en pijnlijke mooie liedjes. Ze behaalde in 2015 de finale van het Amsterdams Kleinkunstfestival als 'Jaloersmakend talent'.

Over het programma: het leven deelt rake klappen uit. Wie even niet oplet, spuugt ze vol in het gezicht. Ze neemt in Zonder Genade alles onder de loep dat de wereld en het leven het volk voorschotelt. Zonder terug te deinzen. Waar doet het zeer? En waarom? En als mensen huilen, waarom doen ze dat vaak alleen? Soms snoeihard maar met de stem van een engel legt ze de vinger op ieders zere plek. Dat resulteert in adembenemende liederen die altijd wel ergens schuren, of juist onverwacht troostend zijn. Eerlijk, grappig en pijnlijk raak op plekken die al vaak genoeg onaangeroerd blijven.

Elke en Michiel treden vrijdag om 20.15 uur in de Witte Kerk, Hauwert 95. De deur is open om 19.45 uur. Toegang: 15 euro, inclusief koffie, thee en pauzedrankje. Naast kaartverkoop aan de kerkdeur kan men reserveren via: hauwertinconcert@gmail.com. Meer informatie op www.hauwertinconcert.nl en www.elkevierveijzer.nl.